avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire-testamentul poate fi anulat in instanta?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire-testamentul poate fi anulat in instanta?

Doua surori de-ale mamei, care nu au copii, au facut un inscris prin notariat prin care si-au lasat una alteia bunurile mobile si imobile in caz de decesul uneia. Poate fi atacat in instanta si anulat acest inscris de catre copiii celorlalti frati? Sunt acestia, in acest caz, mostenitori ai surorilor mamei?
Ultima modificare: Duminică, 30 August 2015
lenrob, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:39, 30 August 2015
pe ce motiv sa fie atacat ? Fiecare din ele, daca au discernamant si nu au mostenitori rezervatari ( parinti sau soti), pot lasa tot ce au, cui vor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacare testament calind83 calind83 Buna seara, socrul meu a avut o matusa care nu a fost casatorita niciodata, nu a avut copii, a avut 2 frati care au decedat inaintea ei. Prin testament, ea ... (vezi toată discuția)
Mostenire mihaita26 mihaita26 Sunt casatorita de 9 ani si nu am copii.Am construit o casa dar nu eram casatoriti la acea vreme, chiar daca am pus si eu bani si munca si in prezent eu ... (vezi toată discuția)
Testamentul poate fi contestat mire74 mire74 Poate fi atacat un testament, lasat intre soti, fara copii si fara parinti (mostenitori rezervatari)in care se prevede ca sotul ramas in viata sa-l mosteneasca ... (vezi toată discuția)