avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce documente trebuie sa mai prezint instantei si in ce ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce documente trebuie sa mai prezint instantei si in ce termen?

Am castigat in prima instanta contestarea PV de constatare a contraventiei prin care mi s-a suspendat permisul de conducere. IPJ a facut recurs la Tribunal.
Intrebare:
Ce documente trebuie sa mai prezint instantei, daca trebuie, si in ce trermen ? Termenul pentru prima dezbatere este stabilit pentru 10 septembrie 2015.
Va multumesc anticipat !
Cu stima, V. Hojda
Cel mai recent răspuns: Mihai Teris , Avocat 10:25, 31 August 2015
Bună ziua. Întâmpinarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare de inaintare AurelOlteanu AurelOlteanu Buna ziua, Prietenei mele i a fost suspendat permisul si a primit si 10 puncte de penalizare, insumand 1450 lei. Ambele sanctiuni au fost scrise pe acelasi ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez permisul de conducere lefterdana lefterdana Buna ziua. Pe 15.09.2019 mi s-a retinut permisul de conducere de catre Politia Barlad cu drept de circulatie 15 zile. Domiciliul meu este in Buzau. Dreptul de ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Toto_1 Toto_1 Buna ziua , Ajutati-ma va rog cu o informatie . Mi-a fost suspendat permisul de conducere pe 3 luni pentru viteza . Am deschis proces impotriva lor pe care ... (vezi toată discuția)