Buna ziua,
1.S-a afisat lista de plata si scrie : "va rugam sa cititi apometrele in data de.......,in caz contrar consumul va fi de 10mc/pers. apa calda si rece" .
Se poate asa ceva?Cat de legal este?
2.Vreau sa vad caietul de procese verbale ale adunarii generale dar presedintele nu doreste sa mi-l arate.Cum trebuie sa procedez?
De ce nu vret sa aveti media pe 12 luni sau 5 ani? Ori consumul pe luna anterioara? Ori 10 m.c./luna de persoana?
Propunerea dumneavoastra cu media pe trei luni sau oricare ata metoda, inclusiv cele amnintite de mine, se decid in asociatia dumneavoastra, in comitetul executiv iar administratorul le aplica.
Asa ca daca administratorul a pus 10 m.c./luna si listele sunt semnate de administartor, cenzor si presedinte, inseamna ca asa s-a stabilit in asociatia dumneavoastra.
Puteti avea suspiciuni daca regula nu se aplica la toata lumea si se aplica doar pentru dumneavoastra.
Si daca media pe trei luni in asociatia dumneavoastra este exact 10 m.c./persoana apa rece si calda asa cum spuneti!?
La noi media e de 7 m.c./persoana apa rece.
am mai intrebat undeva dar nu mi s-a raspuns: daca nu ai apometre si ti se pune un consum de 10 mc pe luna de persoana sa zicem, cum se regleaza acest consum cu factura ?