avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... CAS
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

CAS

Buna ziua,
Timp de 10 ani am lucrat la un srl care in anul 2009 a intrat in isolventa si ulterior s-a desfintat. In urma cu ceva vreme am aflat de la un fost coleg care a ajuns la varsta de pensionare ca de-a lungul timpului administratorii nu ne-au platit CAS-ul in mai multe randuri, perioadele de neplata insumand aprx. 3 ani.
Intrebarea mea este daca eu stiind aceasta situatie pot sa-i determin pe fostii administratori sa-mi plateasaca retroacit sumele datorate Casei de Asigurari Sociale si daca da cum ?

Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: boghi102006 , utilizator 16:39, 31 August 2015
Numai printr-o actiune in instanta se poate asa ceva.
In civil sau in penal ?
In civil - litigiu de munca -, nu are ce sa caute in penal.
Exista termen de prescriptie ??????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul DANY CARA DANY CARA Buna ziua, Ma numesc Daniel si as dori sa va intreb unde pot reclama faptul ca nu mi-am primit salariul de doua luni,dar mai ales ce sanse am sa mi se dea ... (vezi toată discuția)
Inselaciune boghi102006 boghi102006 In anul 2006 am facut la indemnul administratorului societatii la care eram angajat eu si sotia, credite de nevoi personale pt. a ajuta financiar societatea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, este corect ca, conform codului civil 287/2009 actualizat ... rocky rocky Buna ziua, Este corect ca, conform codului civil 287/2009 actualizat in 2023, datoriile locatarilor către asociația de proprietari se prescriu dupa 5 ... (vezi toată discuția)