avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare si costuri ONRC pentru SRL-D Servicii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare si costuri ONRC pentru SRL-D Servicii funebre

Buna ziua, a la inceputul acestui an am deschis un SRL-D, am adaugat cele 5 grupe caen pe care le puteam adauga la momentul infiintarii firmei. Toate domeniile de activitate fiind diferite de ceea ce vreau sa fac acum. As dori sa stiu care este costul adaugarii a 1/2 coduri caen, unul dintre ele fiind cel pentru Serviciile Funebre. Nu vreau decat sa pot comercializa tot ce este necesar pentru astfel de servicii, nu si restul chestiilor aferente (imbalsamare, transport, etc), doar comercializarea de sicrie, coroane, lumanari, etc.. Pentru asta as dori sa stiu care ar fi costurile deschiderii unei astfel de activitati, autorizatii, etc.. Tin sa mentionez ca punctul de lucru ar fi pe o suprafata inchiriata.
Cel mai recent răspuns: Costy S , Alte profesii 17:51, 3 Septembrie 2015
In jur de 250 lei.

Succes
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2015
Costy S, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen fabricare ornamente + comert la beneficiari: ornamente Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, As dori sa aflu care sunt codurile CAEN potrivite pentru: - Fabricarea/asamblarea de ornamente/decoratiuni din lemn, ceramica, nuiele etc. - ... (vezi toată discuția)
Vânzare produse handmade ionelbaciu87 ionelbaciu87 Vrem sa confectionam decoratiuni hand-made si lumanari decorative de sezon cu scopul de a le vinde la targurile de specialitate,stradal si/sau pe internet. ... (vezi toată discuția)
Cod caen corect 841108 841108 Buna ziua, urmeaza sa declar punctul de lucru unde imi voi desfasura activitatea si nu inteleg cum sta treaba cu codul CAEN principal si cele secundare. ... (vezi toată discuția)