avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie constructie cladire din anul 1945
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie constructie cladire din anul 1945

Buna ziua,

As vrea sa stiu, va rog, daca exista posbilitatea obtinerii autorizatiei de constructie pentru o cladire contruita in anii 1945.
Cladirea se afla in judetul Ilfov si este o constructie de caramida solida, inalta,in stil german. A avut rolul de grajd de vite.

Terenul pe care este cladirea are cadastru, iar in cuprinsul acestuia este mentionat ca, cladirea este fara autorizatie de constructie.

multumesc

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:05, 31 August 2015
Care este statutul actual al constructiei,ce destinatie are,cine figureaza drept proprietar al acesteia ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie nicole852107 nicole852107 buna ziua,vreau sa repar o cladire si sa-i schimb destinatia,este vorba de un grajd.vreau sa-l repar,si sa-l mansardez.in aceasta,sa fac o ... (vezi toată discuția)
Despagubire pad popescucv popescucv In urma cu ceva timp, am cumparat intr-o zona submontana o proprietate pe care se aflau si trei cladiri. Proprietatea este pe un deal si singurele riscuri ... (vezi toată discuția)
Magazie transformata in casa danielrot danielrot Buna ziua, In urma cu vreo 15 ani am cumparat o cladire din caramida, foarte solida, folosita de comunisti drept magazie de cereale. Am transformat-o in casa, ... (vezi toată discuția)