avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde se poate face reclamatie? Miros mancare locatari.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde se poate face reclamatie? Miros mancare locatari.

Buna,

As avea nevoie de un sfat. In blocul in care locuiesc am 4-5 vecini care pe timpul zilei permanent lasa usa deschisa de la apartament pentru a aerisii mirosul ingrozitor de mancare si alte chestii ce ies din apartamentul lor.
Am citit diverse articole pe forum, dar nu am gasit nici un raspuns concret la aceasta problema.
Am sesizat atat administratorul blocului cat si locatarii in nenumarate ori, insa fara nici un rezultat. (am lipit afise pe usa de intrare, i-am avertizat verbal etc.)

Bun, acuma sa trec la intrebarile pe care le am:

1. Ce autoritate este competenta de solutionare pentru astfel de situatii?
2. Unde, si cui ma pot adresa cu o sesizare?
3. Se poate face sesizare la Politia Locala, Comunitara sau la APM?

Va multumesc anticipat!
Va multumesc pentru raspunsurile date!
=D>
Buna ziua!
Cum ati rezolvat problema ?
De curand m -am mutat in bloc nou si am aceeasi problema cu vecinii care stau cu usa deschisa.Ma simt urmarita,hartuita etc.
Nu stiu cum sa mai abordez acest subiect.Am incercat toate caile civilizate ....dar nu se rezolva nimic.
Multumesc !
Buna ziua. Ma confrunt si eu cu o problema delicata legata de vecinii de la etajul inferior si se pare ca nimeni nu e in masura sa ma ajute sau macar sa ma indrume. Anul trecut m-am mutat cu chirie intr-un apartament la etajul 1 fara sa stiu ca la parter, intr-o garsoniera locuiesc 3 persone, 7 pisici maidaneze si 2 caini. Problema este mirosul ingrozitor care vine de la acestia si practic imi este imposibil sa deschid fereastra daca si ei au deschis. Si au geamurile mai tot timpul deschise pentru ca pisicile sa poata intra sau iesi din casa cand vor. Culmea ironiei, domnul este si presedintele asociatiei. Administratorul mi-a spus scurt ca el nu are ce sa faca.
Va rog, daca imi poate oferi cineva un sfat. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Animale in apartament costin1305 costin1305 Salut, am o vecina care creste 4 caini si nenumarate pisici in apartament. chiar nu ma deranjeaza numarul animalelor, fiecare face ce vrea la el in casa, insa ... (vezi toată discuția)
Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Vecin cu multe pisici AndreeaB15 AndreeaB15 Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu institutia careia trebuie sa ne adresam pentru ca vecinul care are 15 pisici sa scape de ele sau macar sa faca ... (vezi toată discuția)