avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incheiere contract de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incheiere contract de colaborare

Buna ziua, Sunt pensionara si as vrea sa lucrez in continuare, la o firma particulara, nu ca angajat ci ca prestator servicii, pe lucrari. Pot incheia un contract de colaborare, cu firma respectiva? In acest caz care sunt obligatiile finaciare ale firmei catre stat si care sunt ale mele? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: bonitza , utilizator 13:13, 1 Septembrie 2015
Nu puteti decat cu contract de munca.
Puteti incheia un contract de prestari servicii, dar numai pentru activitati ocazionale.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii legate de contract de colaborare inimadistrusa inimadistrusa Buna ziua! As dori sa aflu daca in situatia in care am contract de munca pe perioada nedeterminata, cu un program de munca de 8 ore, si as dori sa desfasor ... (vezi toată discuția)
Conventie civila standan54 standan54 Este valabila conventia civila pentru Asociatiile de proprietari? (vezi toată discuția)
Colaborator ca pfa p_andrada p_andrada Buna, Am si eu o intrebare pentru experti: vreau sa ma angajez la o firma. Aceasta firma imi ofera ocazia de a lucra cu carte de munca sau de a lucra cu ei ... (vezi toată discuția)