avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Comision Agentie Imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Comision Agentie Imobiliara

Buna ziua,
O persoana, x , a semnat un contract de vizionare cu o agentie imobiliara. S- a vizionat apartamentul, insa persoana x nu l-a cumparat. Ulterior s-a vandut pontul de catre persoana x catre firma y ( la care este membru in consiliul de administratie) , firma care incepuse sa si caute un sediu. Propietarii insa au reziliat contractul cu agentia, iar vanzarea cumpararea dintre firma y si propietarii fizici s-a efectuat ulterior, la alt pret, alte conditii etc.

dupa un an , un reprezentant al agentiei vine si o ameninta pe persoana x ( inclusiv cu directorul institutiei unde x lucreaza). O ameninta inclusiv cu judecata.

Intrebarea mea este. Poate fi data in judecata persoana x? nu s a specificat nicaieri, pe nici un document ca ea este membra in consiliul de administratie. Agentia imobiliara stie acest lucru doar din "auzite" cum a specificat reprezentantul.

Multumesc pentru timpul acordat. si imi pare rau daca am postat unde nu trebuie.
Ultima modificare: Marți, 1 Septembrie 2015
vishu, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:50, 1 Septembrie 2015
Problema nu este ca nu ar fi specificat ca, este membru CA,trebuie sa vedeti clauzele contractului incheiat , mai ales clauzele de reziliere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema comision agentie imobiliara bodom bodom Ma confrunt cu o problema legata de plata unui comision catre o agentie imobiliara. Am achizitionat un apart prin intermediul unei agentii imobiliare, cu care ... (vezi toată discuția)
Agentie imobiliara - plata comision MelindaB. MelindaB. In primavara anului 2006 , X doreste sa cumpere un apartament, in acest sens incheie un contract de ... (vezi toată discuția)
Ce valoare are conventia de prestari servicii de intermadieri imobiliare? stefy2104 stefy2104 Buna ziua, daca semnezi in calitate de cumparator o conventie de prestari servicii de intermedieri imobiliare, ce ti se poate intampla? Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)