avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legea nr143/2000 art 4 faptuitor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legea nr143/2000 art 4 faptuitor

Cam anul trecut la o petrecere The Mission am fost gasit cu o pastila de ecstasy asupra mea, astazi am primit prin posta o citatie prin care sunt chemat la biroul procurorului pe data de 16 septembrie, sunt destul de speriat si nu stiu exact ce este de facut, in declaratiile pe care le-am dat la sectie am spus ca am achizitionat pastila din club de la un necunoscut pentru suma de 30 ron si ca era pt consum propriu, rog persoanele specializate sau pe cei care s-au mai confruntat cu un astfel de caz sa imi dea de stire, multumesc
Cel mai recent răspuns: CatalinTeo , utilizator 12:15, 2 Septembrie 2015
Buna seara!

Va sfatuiesc sa mergeti la procuror sa dati decalaratie, insa e bine ca declaratia sa fie data in prezenta unui avocat, deoarece tot ce declarati poate fi folosit impotriva dvs. la proces.

Cu stima.
deci nu exista nici o sansa sa se termine fara proces?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins cu substanțe ilegale pe o stradă din bucurești. nu am antecedente penale și nu am avut în viața mea probleme cu poliția... la ce să mă aștept? raszagal raszagal Buna ziua, am mare nevoie de informatii cu privire la situatia de mai jos. În urmă cu o saptamana, am fost luat cu asalt de niste jandarmi chiar cum am ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu ecstasy Bogdan1321 Bogdan1321 Buna seara! Am fost prins la un control pe strada cu o jumatate de pastila de Ecstasy care sa zicem ca contine aproximativ 0.1mg de MDMA. Am scos-o de buna ... (vezi toată discuția)
Lovire - pedeapsa strumful strumful Buna ziua, Acum cateva saptamani am iesit intr-o seara in club, am baut ceva pana am fost ametit destul de bine.Si inauntra am avut o mica altercatie cu ... (vezi toată discuția)