Societatea noastra avand mai mult de 50 de angajati datoreaza impozitul mentionat. In luna iunie a achizitionat produse de la o societate protejata. Cum se inregistreaza? cumpararea? stingerea datoriei?
In luna in care te incadrezi cu achizitiile, nu declari si nu platesti.Obligatoriu soliciti autorizatia de la unitatea protejata de la care achizitionezi. si bineinteles contract valabil. Daca nu acoperi suma cu ceea ce ai achizitionat, declari si platesti - 635=447. Atentie la calculul numarului mediu de salariati, cauta hot.din decembrie 2008!
La control se face un tabel care contine: luna/anul, nr.mediu sal, suma datorata, valoarea achizitiilor fara tva si se probeaza cu documentele mentionate mai sus si chiar se ataseaza la actul de control contractele si autorizatiile.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Fd handicapati
adynamarcu
Am achizitionat in 31 august de la o unitate protejata , mobilier, in suma echivalenta cu val fd pt handicapati, am receptionat produsele (303=401) si am ... (vezi toată discuția)
Fond pers.cu handicap
pitirut
rog un coleg economit sa ma ajute cu urmat.problema:am constituit fd.ptr.pers.cu handicap(intrucit nu avem > de 50 de salariati.) in suma de 930.lei.am facut ... (vezi toată discuția)