avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit pt. pers cu handicap neincadrate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit pt. pers cu handicap neincadrate

Societatea noastra avand mai mult de 50 de angajati datoreaza impozitul mentionat. In luna iunie a achizitionat produse de la o societate protejata. Cum se inregistreaza? cumpararea? stingerea datoriei?
Cel mai recent răspuns: DORINA GHEORGHE-SAVIN , Consultant fiscal 23:05, 20 Iulie 2009
In luna in care te incadrezi cu achizitiile, nu declari si nu platesti.Obligatoriu soliciti autorizatia de la unitatea protejata de la care achizitionezi. si bineinteles contract valabil. Daca nu acoperi suma cu ceea ce ai achizitionat, declari si platesti - 635=447. Atentie la calculul numarului mediu de salariati, cauta hot.din decembrie 2008!
Multumesc!

Am autorizatia, contractul! M-am gandit cum sa inregistrez ca sa se vada din fise, ca nu am uitat sa declar si sa platesc!
La control se face un tabel care contine: luna/anul, nr.mediu sal, suma datorata, valoarea achizitiilor fara tva si se probeaza cu documentele mentionate mai sus si chiar se ataseaza la actul de control contractele si autorizatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fd handicapati adynamarcu adynamarcu Am achizitionat in 31 august de la o unitate protejata , mobilier, in suma echivalenta cu val fd pt handicapati, am receptionat produsele (303=401) si am ... (vezi toată discuția)
Declaratie 100-neangajare persoane cu dizabilitati DiaD DiaD Daca am depasit 50 angajati si achizitionez produse de la unitate protejata, mai trebuie sa declar in D100 suma cu zero sau nu depun declaratie? Cum se ... (vezi toată discuția)
Fond pers.cu handicap pitirut pitirut rog un coleg economit sa ma ajute cu urmat.problema:am constituit fd.ptr.pers.cu handicap(intrucit nu avem > de 50 de salariati.) in suma de 930.lei.am facut ... (vezi toată discuția)