avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... disjungere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

disjungere

Poate instanta disjunge cererea reconventionala de cererea de chemare in judecata in cazul in care amandoua actiuni se refera ca probe peremptorii la actele existente la dosar , desigur,sub alt aspect ?
Cel mai recent răspuns: peraspera , utilizator 14:36, 14 Iulie 2009
Inedit?! reclamantul invoca faptul ca Asociatia de Proprietari trebuie sa ii restituie sume de bani reprezentand cheltuieli fara documente justificative si sume "confiscate" de asa zisa asociatie(administrator/presedinte). Parata face cerere reconventionala, invoca restante (banii retinuti de reclamant in contul sumelor pretinse fara drept), declara ca reclamantul are...restante, instanta respinge obiectivele expertizei cerute si platite de reclamant, incuviinteaza numai obiectivele paratei, se face o expertiza care va fi demolata la recurs de catre instanta, se ignora rezultatele unei expertize parte. Acceptarea cererii reconventionale a avut un efect dezastruos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare /cerere reconventionala pasm pasm Buna ,desi prin citatia emisa mi s/a pus in vedere sa depun cu 5 zile inainte intampinare ,nu am reusit si am depus cerere de angajare aparator fapt pt. care ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala peste termen ContSters14151 ContSters14151 As avea nevoie urgenta de decizii ale ICCJ si decizii CEDO care sa contina admiterea unei cereri reconventionale peste termenul legal, respectiv odata cu ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala disjunsa de cererea principala - se va tine cont de expertiza dispusa in dosarul initial? danaceausu danaceausu Actiune in anulare contract de vanzare-cumparare/contract de concesiune, paratul depune intampinare (exceptie timbraj insuficient....) -reconventionala ... (vezi toată discuția)