am primit zilele trecute o notificare de la aceasta firma ca as avea o datorie la cosmote veche de 5 ani.asta e prima notificare care o vad.dar mama mea mi a spus ca au mai fost notificari dar nu a stiut ce i cu ele dar le a aruncat.. ce sa fac?
Daca datoria este reala, apreciez ca este corect sa platiti.
Daca va referiti la identificarea modalitatilor de a nu plati, e bine sa stiti ca termenul de prescriptie vizeaza posibilitatile legale de recuperare a datoriei, dar nu datoria in sine.
Daca intradevar a trecut termenul de prescriptie pentru recuperarea datoriei si nu vreti sa platiti si apreciati ca nu veti mai intra in relatii comerciale cu firma respectiva, puteti sa ignorati respetivele notificari.
Daca insa termenul de prescriptie a fost intrerupt de alte acte de executare de care nu ati avut stiinta sau pur si simplu le-ati ignorat, exista riscul sa va treziti cu poprire pe conturi.
Buna seara
askie
am si eu o problema...al facut un abonament la cosmote...si din cauza banilor am renuntat la plata abonamentului...poate sa mi se intample ceva? sa fiu dat in ... (vezi toată discuția)