avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie cu surprize
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie cu surprize

Buna seara! Sunt presedinte asociatie proprietari de doar 2luni si ma confrunt cu o situatie noua. Administratorul in data de 27.08.2015 ne-a adus la cunostinta demisia sa precizand in scris de perioada de preaviz de 20 zile lucratoare conform c.i.m. Comitetul executiv a aprobat demisia dar cu perioada de preaviz.
Administratorul in data de 31.08.2015 solicita telefonic societatii care tine evidenta revisal sa opereze incetarea c.i.m in revisal incepand cu 01.09.2015 cu art.55 codul muncii. Societatea a operat in revisal incetarea activitatii administratorului fara ca Asociatia sa fie contactata. Precizez ca administratorul n-a anuntat pe nimeni ce a facut, nu a predat gestiunea si nici banii incasati in ultimile 2 saptamani. EU, ca presedinte de asociatie, ce trebuie sa fac in aceasta situatie? Sa fac plangere la politie? Sa fac plangere la itm?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:39, 2 Septembrie 2015
ITM-ul nu are ce sa faca in acest caz.

Daca ati descoperit asa ceva, atunci revocati decizia de incetare a c.i.m. cu art.55 lit.b C.mun., intrucat nu exista acordul asociatiei si lasati sa curga termenul de preaviz.

Puteti sesiza Politia pentru nepredarea sumelor de bani aflate in custodia sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie incetare activitate liveomars liveomars Buna ziua, 1.Daca un angajat are cerere de demisie si ultima zi de lucru este pe 31 decembrie, cu ce data se opereaza in revisal? 2. Daca programul nu ... (vezi toată discuția)
Inchidere cim cu o litera gresita deliabrett32 deliabrett32 Buna ziua. Mi s-a inchis cim de catre scoala la care am functionat pana la 13 aprilie, odata cu intoarcerea titularei la post, cu art 55 lit b, desi eu nu ... (vezi toată discuția)
Angajatorul ma poate da afara inainte de terminarea preavizului in caz de demisie? CristeaDenisa CristeaDenisa Mi-am dat demisia si inainte de terminarea perioadei de preaviz, sa facut inventar pentru a preda gestiunea si din ziua respectiva mi-a spun sa merg sa semnez ... (vezi toată discuția)