avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creante

Buna seara, ce cale exista pentru o societate aflata in insolventa pentru a-si recupera crentele sale si la ce articol din legea 85/2014 este prevazut acest lucru
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:56, 2 Septembrie 2015
Administratorul judiciar va trebui să formuleze acțiuni împotriva debitorilor societății, în vederea recuperării creanțelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta societate in insolventa marianaiacob marianaiacob In anul 2013 am incheiat un contract de prestari servicii cu o societate care era in insolventa inca din anul 2011 si nu ne-a anuntat despre starea acesteia la ... (vezi toată discuția)
Creanta depusa dupa termen Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Ce se intampla cu un creditor care depune sau nu depune o declaratie de creanta la o societate comerciala pe actiuni supusa reorganizarii judiciare pe Legea ... (vezi toată discuția)
Debitor in reorganizare judiciara annabela annabela Buna seara, as dori sa aflu in ce masura poate fi utilizata ordonanta de plata conform NCPC pentru recuperarea unor datorii de la un debitor aflat in ... (vezi toată discuția)