avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme divort

Buna ziua! Sunt in proces de divort cu sotul meu, am fost amenintata de nenumarate ori de el, unele dintre amenintari fiind cele cu moartea, ma ajuta cu ceva daca depun plangere la politie (nu penala) pentru aceste amenintari? si in conditiile in care a sustras tot ce inseamna documente personale (certificat casatorie, certificatele de nastere ale copiilor, contracte diverse, inclusiv cel al apartamentului in care locuim), ce pot face in aceasta privinta? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:44, 4 Septembrie 2015
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri! Am fost deja la politie, am depus plangerea, martori sau alte probe nu am pentru ca amenintarile au fost verbale, copiii nu au asistat la aceste amenintari, totul s-a petrecut doar intre noi doi...Puteti insa sa imi spuneti de unde pot solicita un duplicat al contractului de vanzare-cumparare al apartamentului, pentru ca nu mai retin numele notarului la care am fost, acest lucru intamplandu-se in urma cu aproximativ 15 ani?
Mergeti la impozite si taxe. Acolo in arhiva trebuie sa aveti un contract original. Le solicitati o copie si mergeti la notarul la care ati incheiat actul sa solicitati un contract din arhiva lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă rog să mă ajutați - ma ameninta sotul Roxana iuliana Roxana iuliana Eu și soțul meu neam despărțit din cauza neînțelegerilor , certurilor amenințărilor , avem doi copii de 8 și 10 ani copii fiind martorii ... (vezi toată discuția)
Vreau să divorțez de soțul meu, care e violent atât fizic cât și verbal, dar el spune că îmi poate lua copiii pentru că are un venit mult mai mare decât al meu. ce mă sfătuiți? elisa emilia elisa emilia Buna ziua Sunt casatorita cu un om violent fizic si verbal.Avem 3 fete(8, 5 si 3 ani).Vreau sa divortez dar el zice ca imi poate lua copii deoarece are un ... (vezi toată discuția)
Hartuire marinaioana marinaioana buna ziua!am si eu o problema...in urma cu aproximativ doi ani am inceput o relatie cu un baiat.totul a decurs normal pana in urma cu 6 luni.datorita faptului ... (vezi toată discuția)