avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... informatie domiciliu dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

informatie domiciliu dupa divort

Buna ziua as dori sa va intreb si anume: sora mea a divortat recent de sotul ei adica in luna mai , sotul ei dorind ca ea sa nu ramana cu numele lui a trebuit sa isi faca buletinul cu numele ei de dinainte dar sotul ei nu mai sta in casa cu ea si as dori sa stim daca si el trebuie sa isi schimbe domiciliu pe adresa noua unde sta ( adresa pe care o are in buletin este adresa unde a locuit cu sora mea dar am vrea sa nu mai figureze si el acolo).Multumesc frumos
O zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:53, 3 Septembrie 2015
Trebuie sa isi schimbe buletinul pe adresa noua unde domiciliaza
tatal meu poate merge la politie si sa il stearga de la noi din domiciliu sau nu se poate face nimic
Adresa din buletin nu se sterge fara ca persoana sa se prezinte de bunavoie la evidenta doar prin sentinta judecatoreasca de evacuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz schimbare adresa domiciliu dupa divort utiliyator utiliyator Buna ziua! Va rog, unde pot reclama faptul ca fostul meu sot nu vrea sa si schimbe adresa din buletin de pe domiciliul unde am locuit impreuna(locuinta de ... (vezi toată discuția)
Preschimbare buletin ionmariana ionmariana BUNA ZIUA! Am divortat de curand si am devenit la numele de fata prin hot judecatoreasca. Buletinul expira in 2022, dar as dori sa l preschimb pe ... (vezi toată discuția)
Divort m1967l m1967l Buna ziua , as dori si eu un raspuns daca se poate Mama mea s-a casatorit legal acum 9 ani cu un barbat ce detinea o casa pe numele lui (proprietatea lui) ... (vezi toată discuția)