avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Accident Vascular Cerebral
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Accident Vascular Cerebral

Va rog sa imi spuneti daca o persoana care a suferit un accident vascular cerebral, sufera de spondiloza anchilozanta si are certificat de handicap, mai poate lucra in baza a doua contracte de munca distincte, unul ca fochist (8 ore pe zi ) si unul ca electrician de intretinere ( 4 ore pe zi ).
Cel mai recent răspuns: mancipri , utilizator 10:27, 4 Septembrie 2015
Medicul de medicina muncii care deserveste unitatea respectiva este cel care decide daca persoana respectiva este apta sau nu, din punct de vedere medical, pentru a lucra in fiecare din posturile respective.
Ati primit deja raspunsul aici
www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc penttru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicina muncii - electrician mancipri mancipri Va rog sa imi spuneti daca un electrician de intretinere ( joasa si medie tensiune) diagnosticat cu accident vascular cerebral si etilism cronic, cu certificat ... (vezi toată discuția)
Dementa vasculara getuta2 getuta2 Dupa doi ani de tratament pentru dementa Alzheimer, si un an de dosar la Comisia de handicap, grad 3, cana am mers la comisie, pentru evaluarea periodica, mi ... (vezi toată discuția)
Avc - pensie de invaliditate gigy01 gigy01 persoanele bolnave de accident vascular cerebral pot beneficia de pensie de handicap ?:(( (vezi toată discuția)