avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata

Buna ziua ! Am si eu o intrebare :) Mama mea a fost pensionata pe caz de boala timp de 14 ani. In decembrie i s-a taiat pensia. Are vechime de 24 de ani pe cartea de munca si e nascuta pe 17.06.1960. Poate sa iasa la pensie anticipat? Perioada in care a fost la pensie se pune cumva la vechime? multumesc =D>
Cel mai recent răspuns: apostolescu romina , utilizator 13:19, 3 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata apostolescu romina apostolescu romina Buna ziua ! Am si eu nevoie de ajutor. Mama mea a fost pensionata pe caz de boala timp de 11 ani, in luna ianuarie ia fost taiata aceasta pensie, are 55 de ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata fara penalizare catalinaelenavochita catalinaelenavochita mama mea e nascuta in August 1961, activez in campul muncii de 32 de ani. Varsta standard de pensionare este 62 ani si 1 luna. Are grupa a II-a care-i reduce ... (vezi toată discuția)
Perioada de pensie de invaliditate constituie stagiu? cand se poate beneficia de pensie anticipata? SanduIonela SanduIonela Buna ziua, Mama s-a nascut in martie 1961 si a lucrat din 1981 pana in 1996(15 ani),apoi a fost pensionata pe caz de boala cu Gradul 2 de invaliditate. As ... (vezi toată discuția)