Buna ziua,am primit acasa un plic in care imi spune ca imi suspenda indemnizatia de crestere a copilului incepand cu data de 05.08.2015.
Intrebarea e de ce imi suspenda pentru ca am depus actele pe 01.10.2013 deci ar mai trebuii sa iau inca 3 luni banii ca mi da cu o luna in urma.
Mai bine sa va scriu exact cum mia trimis.
Directorul executiv al Agentia judeteana pentru plati si inspectie sociala Ilfov d-na/d-nul Buzoianu Diana Carmen numit prin Decizia Nr.177/02.07.2015 avand in vedere prevederile:
-OUG NR.113/2011 Privind organizarea si functionarea agentiei nationale pentru plati si inspectie sociala,cu modificarile si completarile ulterioare;
-HG NR.151/2012 Privind aprobarea statutului propriu de organizare si functionare al agentiei nationale pentru plati si inspectie sociala,cu modificarile si completarile ulterioare;
-ART.16 ALIN.(2) DIN OUG NR.111/2010,Privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor,cu modificarile si completarile ulterioare;
-ART.30 ALIN.(01) SI 32 ALIN.1 Din normele metodologice de aplicare,aprobate prin hotararea guvernului NR.52 DIN 2011
Regulamentul de organizare si functionare al Agentia Judeteana Pentru Plati Si Inspectie Sociala Ilfov si in temeiul competentelor conferite de lege,decide:
ART.1 Suspendarea platii dreptului
ART.2(1) Suspendarea platii dreptului prevazut la art.1 se face incepand cu data de 05.08.2015
ART.2(2) Suspendarea platii are la baza motivul:ART.11 OUG111/2010 1 LUNA
ART.3 Decizia poate fi contestata in termen de 30 de zile de la comunicare,la AGENTIA JUDETEANA PENTRU PLATI SI INSPECTIE SOCIALA ILFOV.
In cazul in care sunteti nemultumit de solutionarea contestatiei,decizia poate fi atacata la Tribunalul Ilfov.
Buna ziua!
Am fost azi la posta sa intreb de alocatie si de indemnizatia de crestere a copilului si mi-au zis ca a venit doar alocatia 200 lei.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Sa cer o foaie ceva precum ca celor de la posta le-a expirat contractul cu BCR si apoi sa merg la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Ilfov? Sau sa ma duc direct asa?