avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desemnarea inlocuitorilor in fisa de post a unui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desemnarea inlocuitorilor in fisa de post a unui salariat

Este corect ca angajatorul sa inregistreze in fisa postului unui salariat inlocuirea a doi salariati cu posturi distincte in statul de functii fata de titular, pe perioada cand acestia absenteaza de la serviciu?
Ce se intampla daca salariatul nu este de acord sa inlocuiasca doi salariati (ci doar pe unul singur) si nu semneaza fisa postului, facand obiectiuni in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 3 Septembrie 2015
Nu i se poate intampla ceva, daca semneaza fisa postului, cu obiectiuni in acel sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poti reveni din cic si sa nu ti se aloce post? l.balan l.balan dupa ce am revenit din concediul de ingrijire copil am fost primita la serviciu cu salariul \"adus la zi\". in orice caz........am salariu dar am aflat ca de ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva snegrisoiu snegrisoiu buna seara! la societatea la care lucrez se fac concedieri colective! criteriul prioritar spune la pct b ca vor fi afectati salariatii care indeplinesc ... (vezi toată discuția)
Modificare organigrama pavelescuC pavelescuC in prezent avem un singur post pentru casier si gospodar in organigrama, dar suntem nevoiti sa angajam 2 persoane diferite pe aceste posturi. cine aproba ... (vezi toată discuția)