avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... modificare organigrama
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

modificare organigrama

in prezent avem un singur post pentru casier si gospodar in organigrama, dar suntem nevoiti sa angajam 2 persoane diferite pe aceste posturi.

cine aproba modificarea organigramei, comitetul executiv si presedintele sau este obligatoriu sa fie decizia adunarii generale?

Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:41, 24 Octombrie 2016
este suficient sa intocmiti o FISA A POSTULUI care sa raspunda necesitatilor dvs pentru o singura persoana
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2016
AIUREA, utilizator
daca dintr-un singur post existent in organigrama dorim sa avem 2 posturi, aceasta modificare nu trebuie aprobata de adunarea generala, ci doar o decizie la nivel de comitet executiv si presedinte (bineinteles fiecare cu fisa de post adaptata sarcinilor) ?

multumesc!
Cine a facut organigrama dumneavoastra si a impus-o asociatiei?
Organigrama asociatiei dumneavoastra este o schita, o schema ce cuprinde functiile, posturile din asociatie. Daca pana acum in organigrama figura, de exemplu, un administrator ce cumula administrare tehnica, contabilitatea si casieria iar de luna aceasta o sa aveti 2-3 persoane distinte pentru fiecare din acestea, desenati alta schita, alta schema cu organigrama unde sa apara distinct cele 2-3 functii.
Cine va opreste?
Angajarea unor persoane in asociatie o decide comitetul executiv si presedintele care semneaza contractele individuale de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functiile asociatiei de proprietari! florentinazara florentinazara Buna seara, Am fost numita Presedinta unei Asociatii de proprietari si doresc sa stiu daca pe langa functiile de presedinte, vicepresedinte, administrator (nu ... (vezi toată discuția)
Membru comitet executiv in asociatie de proprietari magdarossi magdarossi Buna ziua, Mai poate fi membru in comitetul executiv o persoana care a dat in judecata asociatia de proprietari, el fiind in acea perioada administrator de ... (vezi toată discuția)
Contabil sau administrator la o asociatie de proprietari? Amalya29 Amalya29 Buna ziua, pentru o asociatie de proprietari cu 30 de apartamente, avem un presedinte al asociatiei de proprietari, un cenzor si un expert contabil (printr-un ... (vezi toată discuția)