avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pasii care trebuie parcursi pt deschiderea unui ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pasii care trebuie parcursi pt deschiderea unui magazin mixt la tara

buna ziua as dori sa stiu de unde trebuie sa incep ca sa pot deschide un magazin mixt la tara si unde trebuie sa termin as dori in acelasi magazin sa vind produse alimentare dar si industriale haine etc.magazinul il deschid in casa parintilor mei.
Luati legatura cu un avocat care va redacta actele si le va depune la Registrul Comertului.
Tot avocatul va redacta contractul de comodat pe spatiu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezvoltare magazin mixt alyna_adriana alyna_adriana as vrea sa imi deschid un magazin mixt si mar interesa cam cit ma costa ce imi trebuie si daca se poate fara apa curenta?va multumesc. (vezi toată discuția)
Deschidere magazin mixt gabygrass gabygrass Buna ziua va rog frumos puteti sa-mi spuneti daca am o intreprindere familiala deschisa pe agricultura inclusiv culturi de legume pot deschide un magazin mixt ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Marya STANCU Marya STANCU buna seara problema mea este urmatoarea:am o intreprindere individuala si doresc sa inchiriez un spatiu prin contract de comodat pentru a deschide un magazin ... (vezi toată discuția)