avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bonuri de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bonuri de masa

Buna ziua,
va rog sa imi raspundeti la intrebarea: cum se acorda bonurile de masa, conf. legii? Am lucrat de pe 15 iunie pana pe 15 august si am primit 13 bonuri pe 2 august si 10 pe 4 septembrie, deci in total 23 bonuri pentru 45 zile lucrate. Este corect ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:25, 23 Octombrie 2015
Va multumesc mult pentru raspunsul foarte detaliat .Chiar azi am primit raspuns de la angajator ( dupa ce le-am scris pe mail ca o sa fac sesizare la ITM) ca mi-au trimis actele prin posta iar diferenta de bani au spus ca o voi lua in cel tarziu doua saptamani ,desi nu inteleg de ce dureaza atat.
Inca odata multumiri.
syka a scris:

.... iar diferenta de bani au spus ca o voi lua in cel tarziu doua saptamani ,desi nu inteleg de ce dureaza atat.
Inca odata multumiri.

Probabil ca atunci este ziua in care se platesc salariile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie mctzoana mctzoana As dori sa stiu daca mi depun demisia luna aceasta, am dreptul sa iau bonurile de masa aferente lunii iunie si ce zile mai lucrez din iulie. Daca da, si ... (vezi toată discuția)
Neplata salariu ContSters277082 ContSters277082 Buna ziua, as dori sa fac o plangere la ITM, pentru neplata bonuri de masa luna trecuta si neplata salariu pe 13 zile lucrate luna in curs. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale la privat bilt bilt Buna ziua, Daca am lucrat cu contract de munca incheiat la data de 01.10.2014 pana la data 28.10.2014 (respectiv nu am fost trecut la avans pe data de 25,iar ... (vezi toată discuția)