avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am o intrebare scurta despre permisul am
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am o intrebare scurta despre permisul am

Am permis am italian pentru a conduce scutere pana in 49 de cm , problema mea este ca atunc când ma opreste politia imi zice ca nu e bun dra eu l-am tradus si legalizat si asi vrea sa am un raspuns clar daca pot sau nu pot sa conduc scuterul cue el ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:07, 5 Septembrie 2015
Stiam ca la italieni poti conduce cu acel permis scutere pana la 125cmc si 11Kw(15CP). Cititi codice della strada si vedeti daca permisul va e valabil si in afara Italiei. Daca da, atunci nu aveti treaba cu politistii romani.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2015
DlGoe, utilizator
Cand va opreste politia si va zice ca permisul nu-i bun, nu va intocmeste si dosar penal ptr conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu o categorie necorespunzatoare?
Sau aveti si permis de conducere categ. B?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere scuter danmiclovan danmiclovan Buna seara Am permis de conducere categorie B dar este suspendat deocamdata. Spuneti-mi, va rog, in acest timp am dreptul sa conduc un scuter? (vezi toată discuția)
Infractiuni la legea circulatiei bogdanachim bogdanachim buna ziua.am facut prostia de a circula in italia cu autocamionul avind o alcolemie de 1,9 in aerul expirat,am inteles ca legea din italia pedepseste cu ... (vezi toată discuția)
Atestatul pentru moped este valabil in italia? ionelushh ionelushh salutari de curind mi-am scos un atestat, pentru un moped \"scuter\" problema este ca in februarie merg in italia si as vrea sa-l iau cu mine . dar din cite ... (vezi toată discuția)