M-am casatorit in anul 1979. In anul 1997 am cumparat impreuna cu sotul meu un apartament de doua camere.In cartea funciara este trecut numai numele sotului,in contractul de vanzare-cumparare este trecut tot numele sotului dar se precizeaza ca este casatorit si sotia realizeaza venit. In anul 2005 am divortat . Dupa divort nu am facut partajul bunurilor. Avem doi copii majori. In august 2015 fostul sot, tatal copiilor mei a decedat. Intrebarea mea este daca pot sa ma inscriu si eu ca mostenitor la actiunea succesorala.
Jumatate de casa e a dumneavoastra. Din jumatatea sotului primiti 1/4 iar fiecare copil 1/2 din restul de 3/4. Rezolvati la notar care stie toate acestea.
Este un bun dobandit in timpul casatoriei. Beneficiati de 1/2, din imobil si 2/8 din cealalta 1/2, partea sotului . Ambii copii mostenesc cate 3/8.din din partea tatalui
Intrebare mostenire
nicoles23
Situatia e in felul urmator: doi soti la a 2-a casatorie, ea are 2 copii el 3. Toti copii sunt majori la casele lor. Impreuna au casa si gradina la sat plus ... (vezi toată discuția)
Succesiune
tanase67
Soccrul meu si-a parasasit domiciliul conjugal in 1989 soacra mea si-a crescut singura cinci copii.Acum 2 ani el a intentat actiune de divort care s-a ... (vezi toată discuția)