avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere de demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere de demisie

buna ziua.
tocmai mi-am depus demisia la firma in care lucrez si ideea este ca eu nu mi-am luat nicio zi de concediu si acum as vrea sa stiu dc aceste zile se platesc s-au nu.eu am o vechime in actualul loc de munca de 1 an si 5 luni.aaa si mai vrewu sa intreb dc cartea mea de munca este la sediu firmei adica in craiova si eu lucrez la punct de lucru valcea nu trebuie sa imi trimita ei cartea de munca s-au trebuie sa ma duc eu dupa ea la craiova?
multumesc
o zi buna
Cel mai recent răspuns: alecsandraa , utilizator 17:18, 14 Iulie 2009
Contractul de munca nici nu am putut sa il vad, a venit la mine cu 3 exemplare si mi-a aratat doar unde trebuie sa semnez si a plecat repede ca avea treaba seful, deci nu stiu ce scrie in contract. Exista o ora pauza de masa dar este "fictiva", in sensul k daca in intervalul 13-14 cand am pauza de masa eu sunt in afara magazinului sa imi cumpar ceva de mancare si ma suna sefii, e mare scandal k am parasit magazinul pentru 10 minute. In ceea ce priveste zilele de concediu, ma refeream la faptul k mi-am luat deja 7 zile lucratoare plus 10 pe care trebuie sa le iau de luni, daca eu imi dau demisia nu trebuie sa le dau inapoi bani pe zilele de concediu luate in plus? Si as mai avea o intrebare: cand semnez statul de plata il semnez pe o suma mai mare decat primesc eu in mana, cam cu 100 ron mai mult, e in regula lucrul acesta?
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie la zi Berescu Laura Berescu Laura se oate ca patronul sa nu vrea sa-ti semneze demisia la zi?concediul de odihna platit cu cat timp trebuie inainte de a fi luat anuntat? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in perioada de preaviz ATLteen ATLteen Buna ziua.Am o intrebare. Am 26 de zile de condediu pe care nu le mai pot lua si vreau sa stiu daca angajatorul este obligat sa-mi dea concediu in perioada de ... (vezi toată discuția)
Demisia sau co libra_y2005 libra_y2005 HRISTOS A INVIAT! DORESC SA STIU DACA IN CAZUL IN CARE ITI DAI DEMISIA, CELE 15 ZILE LUCRATOARE PE CARE TREBUIE SA LE PRESTEZI DUPA DEMISIE POT SA ... (vezi toată discuția)