avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare TAXA AUTO
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare TAXA AUTO

se poate recupera taxa auto fara proces. ce avantaj sau dezavantaj implica faptul ca am apucat sa angajez un avocat ?
pot recupera taxa intr-o singura etapa ? pot sa mai reziliez contractul cu avocatul daca tot am platit o suma de bani si nu castig nimic in plus ? ce sa fac sa recuperez tot si in timp scurt dar si cu cheltuieli minime ?

[ editat- nu mai scrieti cu majuscule, multumesc]
Ultima modificare: Duminică, 6 Septembrie 2015
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: vebso2005 , utilizator 10:58, 7 Septembrie 2015
Când aţi plătit taxa?
IN 2010
www.avocatnet.ro/content/art...
Reziliatul contractului cu avocatul..interesul dvs este strict reziliere contract sau ...intentionati recuperarea onorariului
Contractul puteti sa il reziliati,dar onorariul este dificil de recuperat deoarece nu avocatul este responsabil pentru hotararea dvs de a rezilia contractul
Binenteles ca urmaresc recuperarea comisionului intrucat nu s-a derulat nimic de cand am platit acest comision. In plus a mai aparut si legea care-ti permite recuperarea taxei fara proces. As fi avantajat cu pastrarea avocatului daca as recupera toti banii odata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu de succes la dobanda 84wzz 84wzz Am un proces castigat pentru recuperarea taxei auto insa dupa noile reglementari taxa se plateste esalonat pe perioada a 5 ani. Ideea este ca pentru o perioada ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la avocat clau1858 clau1858 Buna ziua Vreau sa renunt avocatul meu dintr-un dosar, intrucat nu-mi reprezinta cu adevarat interesele de mult timp (de peste un an si-a schimbat ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere reziliat Iael Iael Buna ziua , S-a incheiat un contract de inchiriere si s-a platit comisionul agentiei care a intermediat . Ulterior (dupa 3 zile )chiriasul care intentiona ... (vezi toată discuția)