Buna ziua.in urma cu o luna am primit niste hartii acasa precum am facut o reclamatie la un vecin.fiind sigura ca nu am facut asa ceva am mers la politie si am anuntat despre acea reclamatie si am depus plangere pt ca mi sa folosit datelesi adresa.bine inteles ca politia nu sia fc treaba am primit hartie de la ei sa cad la o intelegere cu vecinul meu fara violente.intrebarea este cum as putea demonstra ca nu sunt vinovata??ast un rasp de la dmv va multumesc
Buna ziua!
Ma scuzati, dar nu am inteles mai nimic: ce inseamna "am primit niste hartii"? Din partea cui? Ce contineau?
Cand ati facut plangere la politie, pe cine ati acuzat ca v-a folosit datele cu caracter personal?
Cand vorbiti despre a demonstra ca nu sunteti vinovata, la ce anume va referiti? Pentru ca, pana la urma, a face o reclamatie intemeiata nu reprezinta o vina.
Va rog ajutati-ma!
dogele
Buna ziua! Ieri am fost parte a unui accident rutier, o tamponare usoara. Am mers la politie unde, spre uimirea mea, am fost gasit vinovat. S-a intocmit un ... (vezi toată discuția)