avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare renuntare la succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare renuntare la succesiune

Buna dimineata,am si eu o problema..in urma cu 3 ani am fost chemat de fratele meu sa facem succesiunea dupa mama mea decedata din 1999...Eu am dat o declaratie prin care sunt strain de succesiune....fara sa stiu exact ce implica asta...O pot anula?..sufar de epilepsie,ma poate ajuta asta ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:14, 8 Septembrie 2015
Doar daca puteti dovedii cu acte medicale ca boala dvs va afecteaza discernamantul ..
Am intrebat si la notarul unde s-a facut actele...si mi-a zis ca acum m-am trezit?....si ca nu prea am sanse sa anulez renuntarea...deoarece nu am facut nici un act de acceptare a succesiunii...dupa moartea mamei in 1999 ,ca fratemiu a platit toate impozitele la primarie de atunci..o fi costisitoare aceasta anulare in instanta?..si va dura mult?..problema e ca nu am nici o garantie ca se va finaliza cum vreau eu....
In viata nu exista garantii,nici un avocat serios nu va poate garanta ca se va finaliza cum doriti dvs .Intradevar sansele sunt destul de mici dar fara a arata actele unui avocat in cadrul unei consultatii juridice nu puteti sa primiti un raspuns ferm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire DDDttt DDDttt Am si eu o intrebare, tatal meu a mostenit dupa moartea parintilor lui , doua case si cateva terenuri , acesta este pensionat pe caz de boala momentan si ... (vezi toată discuția)
Succesiune mihaela1964 mihaela1964 tatal fiicei mele a decedat acum un an si jumatate suntem divortatai), de atunci ne straduim sa facem succesiunea, el mai avand o fiica minora reprezentata de ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine custodia copil? lory_boby lory_boby Buna ziua.Sper sa ma puteti ajuta.pe data de 14 aprilie avem prima infatisare.Am comvenit sa nu facem mare tamtam pe baza divortului sa nu ne inproscam cu ... (vezi toată discuția)