Am un cadastru la un teren intravilan facut in anul 2005, am fost la OCPI sa fac intabularea terenului pentru a putea vinde o patre din acest teren si aici mi sa spus ca este prea vechi (2005) si trebuie sa refac cadastrul .Va rog sa-mi spuneti daca este data o lege care poate sa-mi anuleze cadastrul .
Legea cadastrului intrata in vigoare in 1996 a suferit completari si modificari, succesive la H.G. nr. 869 din 2005
cadastru-legislatie Legea 247
cadastru-legislatieLegea nr. 247 din 2005 - Titlul XII
cadastru-legislatie Legea nr 7 modificari si completari
cadastru-legislatie HG nr. 1210 din 2004 privind organizarea si functionarea ancpi
cadastru-legislatie Legea nr. 78 din 2002
cadastru-legislatie Decret lege nr. 115 din 1938 privind unificarea dispozitiilor privitoare la cartile funciare
cadastru-legislatie Legea nr.499 din 2004 privind aprobarea oug nr.41 din 2004 pentru modificarea si completarea legii nr. 7
cadastru-legislatie OG nr. 10 din 2000 privind activitatea persoanelor fizice si juridice autorizate
cadastru-legislatie OUG nr. 41 din 2004 pentru modificarea si completarea legii nr. 7
cadastru-legislatie OUG nr. 70 din 2001 pentru modificarea si completarea legii nr. 7
Ultima modificare la L nr 7/1996 a fost realizata prin Legea nr. 150/2015 in vigoare de la 28.06.2015
Avand in vedere ca in timp au rezultat diferente intre real si scriptic a fost necesara inclusiv imbunatatirea si retehnologizarea bazei tehnice prin care se executa masuratorile cadastrale ,respectiv s-a trecut de la masuratorile cu ruleta la masurare prin GPS si satelit
Pentru corectitudinea masuratorilor vechi,in cazul cererilor de instrainare proprietati,se solicita refacerea evidentelor in baza actualei tehnologi
Putin ajutor va rog
jaab
Buna seara! Am mostenit o bucata de 62 m/p pe care sunt construite garaje (teren gestionat de primarie pana acum) Am luat legatura cu cei care au acum ... (vezi toată discuția)