avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... primarie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

primarie

Buna ziua, as vrea sa stiu cati angajati poate cuprinde serviciul de evidenta populatiei din cadrul unei comune.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:46, 8 Septembrie 2015
Consiliul Local si primarul sunt cei care stabilesc nr. de posturi intrucat acestia au datoria sa nu depaseasca nr. maxim de posturi pe institutie. In OG 63/ 2010 a aparut precizarea urmatoare: -1 lucrator la 6500 de persoane in cazul serviciilor de evidenta constituite la nivelul municipiilor, oraselor, comunelor - dar nu mai putin de 3 lucratori, precizare care a dus la desfiintarea multor SPCLEPuri, doar din cauza unei interpretarI gresite. Ulterior toti au revenit la nr. de posturi necesare intrucat au realizat ca evidenta cuprinde si starea civila de care se pare ca au uitat cu totii, asa ca au suplimentat nr. de posturi la evidenta cu tot atatea pentru stare civila, intrucat lucratorul de evidenta nu poate face si stare civila.Practic daca primarul considera ca trebuie sa fiti angajati 5 persoane la SPCLEP se poate, important este sa nu depasiti nr. maxim de angajati pe primarie. Atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 13/2011 - numarul de angajati la un spclep marianna_is marianna_is in Monitorul Oficial, Partea I nr. 179 din 14 martie 2011, a fost publicata Legea 13/2011 privind aprobarea OUG 63/2010 pentru modificarea si completarea ... (vezi toată discuția)
Restructurare evidenta persoanelor ºi starea civila. giordano giordano #-oStimati colegi, cu og 63 nu se mai intelege nimic, din ultima radiograma depabdep rezulta: ... s-au facut unele precizari referitoare la: ,, dimensionarea ... (vezi toată discuția)
Restructurare oug 63/2010 evidenta persoanelor ContSters157567 ContSters157567 Potrivit og 63/2010 servicile de evidenţă a persoanelor deservesc un numar de persoane ex. serviciul unde lucrez eu deserveste o populaţie activă de 105 ... (vezi toată discuția)