avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contractul de spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contractul de spatiu

Buna ziua,
Am nevoie de un sfat in urmatoarea problema.
Parintii mei locuiesc de 27 de ani in casa bunicului meu si au domiciliu la aceasta adresa tot de atatia ani...tatal meu chiar de mai mult timp fiind nascut acolo. Nu au acte pe casa ci sunt trecuti doar in contractul de spatiu ( sunt luati in spatiu) pe o perioanda nedeterminata.Mentionez ca parintii mei au contracte pentru utilitatile publice facute pe numele lor la aceasta adresa. In urma cu 1 an bunicul meu a vandut casa fara ca tatal meu sa stie ( tatal meu neavand nici un drept asupra casei si terenului) problema este ca acum bunicul meu care inca locuieste la respectiva adresa ii ameninta ca ii da afara, avand influenta asupra noului proprietar.
Vreau sa stiu daca noul proprietar poate sa ii dea afara asa de pe o zi pe alta in conditiile in care nu au efectiv unde sa se duca.
Astept raspuns cu mare interes.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 15:34, 14 Iulie 2009
Poate sa il dea afara in orice zi ,deoarece nu are acte pe casa, dar i lpoate da in judecata pe prorietar(sa sustina ca bunicul nu a fost in deplinatatea facultatilor mintale ),cand a vandut casa si sa ceara anularea contractului de vanzare-cumpare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere Adelina85 Adelina85 Buna ziua. Mama mea a incheiat in urma cu cca. 8 - 9 ani un contract de intretinere cu bunica mea(soacra ei),chiar daca parintii mei sunt divortati.In urma ... (vezi toată discuția)
Acte pe casa pana bogdan pana bogdan Eu locuiesc intr o casa impreuna cu nevasta copii si o batrana bolnava , in varsta de 85 de ani ! In urma cu 10 ani bunica mea a cazut pe gheata si si a ... (vezi toată discuția)
Tatal meu este dement alcolic ContSters227075 ContSters227075 Am foarte mare nevoie de ajutorul unui avocat,varog din toata inima ajutatima cel putin cu un sfat.tata e dement alcolic,vrea sa vinda casa si pe mine si pe ... (vezi toată discuția)