avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lntabulare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lntabulare apartament

Buna ziua, problema mea este urmatoarea: mama mea are un apartament cumparat in urma cu 25 de ani care nu este intabulat nici astazi. Are doar un contract de vanzare cumparare batut la masina de scris. Ar vrea sa il intabuleze, dar tatal meu a decedat in urma cu 10 ani. Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. Trebuie facuta succesiunea pt a putea fi intabulat?
2. Cat dureaza toata procedura si cam care ar fi costurile?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 14:23, 10 Septembrie 2015
Initial trebuie dezbatuta succesiunea
Ulterior trebuie executat cadastrul in baza caruia se poate intabula dreptul de proprietate asupra bunului imobil in registrul national al proprietatilor imobiliare
a fost facuta verificarea la OCPI sa vedeti daca nu cumva a fost facuta intabularea in momentul cumpararii????incercati sa discutati cu un notar sa va lamureasca exact care ar fi ordinea pasilor de urmat : INTABULARE-CADASTRU-SEUCCESIUNE.
mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua și bine v-am gasit! sunt nou pe această platformă ... Mihai.catalin Mihai.catalin Buna ziua și bine v-am gasit! Sunt nou pe această platformă și aș dori să adresez o întrebare, de curând am făcut cadastrul la casa bunicilor mei ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal pentru pf decedata sau anaf "de la anna la caiafa" cyan cyan Am fost in calitate de imputernicit la ANAF Constanta in vederea obtinerii unui certificat de atestare fiscala pentru o persoana decedata in urma cu mai mult ... (vezi toată discuția)
Intabulare valeriuiulian valeriuiulian in anul2007 am cumparat un apartament si atunci nu s-a facut intabularea deoarece propritarii au avut de facut o succesiune iar noi avem de atunci o sentinta ... (vezi toată discuția)