avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract individual de munca in baza art 55 l ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract individual de munca in baza art 55 l b

Buna dimineata,

Am fost chemat la director si m-a informat ca nu am indeplinit o procedura de lucru si mi-a expus 2 variante
- fie imi inceteaza cim in baza art. 55 lit. b
-fie dispune o ancheta in vederea certetari mele fiind suspecta de frauda si ca va depune plangere la politie impotriva mea.
Mentionez faptul ca am semnat decizia de incetare fara a intocmi o cerere in acest sens.
Pot contesta decizia de incetare avand in vedere ca nu am intocmit aceasta cerere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:16, 11 Septembrie 2015
Buna ziua. Demisia este un act unilateral de vointa si se face cu preaviz si fara preaviz. Decizia de incetare a CIM se emite doar in urma demisiei in forma scrisa!
Ati primit o copie de pe decizia de incetare a c.i.m.?
inca nu?
Solicitati in scris sa vi se elibereze o copie de pe decizie si reveniti cu articolul cu care v-a incetat c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim art 55, lit b alcibiade alcibiade Buna seara, In conditiile in care am solicitat prin depunerea la registratura unitatii in data de 07 a cererii privind incetarea CIM in data de 08, conform ... (vezi toată discuția)
Incetarea cim unui salariat care doreste acest lucru ContSters86219 ContSters86219 va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez in cazul in care un salariat care are CIM pe durata nedeterminata, ma anunta azi ca de miine nu mai vine la munca ... (vezi toată discuția)
Preaviz in cazul incetarii cim pein acordul partilor ramona1986 ramona1986 in cazul incetarii CIM prin acordul partilor se acorda preaviz in favoarea angajatorului? cine emite intr-o astfel de situatie preavizul? angajatul anunta in ... (vezi toată discuția)