avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrare in vigoare Hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrare in vigoare Hotarare judecatoreasca

Buna ziua,

Va rog sa-mi transmiteti cand partea adversa nu mai poate pretinde ca nu cunoaste care sunt detaliile unei noi Hotarari judecatoresti emise de Tribunal pe un Apel: de la data emiterii Hotararii, de la data publicarii Motivarii sau de la data la care avocatul partii adverse intra in posesia Hotararii motivate.
Multumesc anticipat.

S.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:53, 12 Septembrie 2015
Imediat ce hotararea motivata este redactata de judecator, este comunicata (expediata) fiecarei parti din proces.
Solutia pe scurt intr-un proces (pronuntarea) poate fi cunoscuta chiar la momentul pronuntarii acesteia fie de pe www,just.ro, fie de la arhiva instantei.
De la data comunicarii hotararii,aceasta este data certa.Nici o parte nu este obligata sa ia la cunostinta de pe site.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sulta in termen de 6 luni de la pronuntare stancescua stancescua Proces partaj, faza apel. Ce am gasit pe just.ro: \\"obligă pârâta-reclamantă la plata către reclamantul-pârât XXXXX a unei sulte compensatorii în ... (vezi toată discuția)
Ce procedura trebuie urmata pentru a obtine hotararea pronuntata? gerox gerox Am astepata mai mult de 3luni sa \"coboare\" la arhiva încheierea de sedinta ( cu verdictul) a unui proces la care am asistat ( apelant) si pentru care ... (vezi toată discuția)
Perioada de recurs szebeni arthur szebeni arthur dupa discutiile in fond in cadrul unui proces civil judecatorul a acceptat cererea partii adverse de a da sentinta in 7 zile,unde gasesc eu sentinta ptr a ... (vezi toată discuția)