avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Trecere de la personal contractual la functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Trecere de la personal contractual la functionar public

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns . in momentul de fata lucrez ca salariat contractual pe post de inspector S I cu un sal tarifar brut de 1562 lei. am grupa 40/5 , vechime in munca 27 de ani si trecuta pe studii superioare de 5 ani si jum. As dori sa imi spuneti ce salariu voi avea in momentul in care o sa trec ca si functionar public. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 10:45, 17 Septembrie 2015
Buna ziua,
Conform vechimii in specialitatea studiilor absolvite, puteti fi numita intr-o functie publica grad profesional principal.
Salariul de baza difera in functie de categoria institutiei publicce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de incadrare cameliamaria75 cameliamaria75 Am tot scris in acest forum in legatura cu transformarea postului de la contractual la functionar public in administratie publica.Acum am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Promovarea in functie de studii OldMann OldMann Poate v-ati mai confruntat cu astfel de situatii, cand un angajat cu studii superioare pe specializarea pe care este angajat, in domeniul administratiei ... (vezi toată discuția)
Promovare temporara in functie de conducere recs recs Buna ziua, am o nelamurire cu privire la salarizarea functionarului public numit prin promovare temporara in functie de conducere. Concret: daca un ... (vezi toată discuția)