avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... adeverinta grupa a 2 a
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

adeverinta grupa a 2 a

Sotul meu a lucrat la o societate care s-a lichidat.Am incercat sa intru in posesia adeverintei pentru timpul lucrat in grupa a 2 a dar plicurile mi s-au intors neridicate.Cautand pe mfinante societatea lichidatoare am constatat ca aceasta era deja radiata.Nimeni nu stie unde a ajuns arhiva acesteia si nu se poate lua legatura cu nimeni.Din cate am inteles lichidatorul respectiv are probleme cu legea si nu are drept sa elibereze nici un act.Unde sa ma adresez?#-o
Cel mai recent răspuns: ddd40 , utilizator 11:30, 11 Septembrie 2015
Buna ziua,
Actele firmei lichidate au ajuns fie la arhivele locale fie la o alta firma care a preluat activele si pasivele celei lichidate.
Va sfatuiesc sa va adresati cu solicitari pentru a va indruma la arhivele locale (dela locul unde era firma) si la Registrul comertului judetean. Ei va pot spune unde sunt actele.
Multumesc pentru raspuns dar cand am intrebat la ITM mi s-a raspuns ca inca nici o societate lichidatoare nu vrea sa preia arhiva si ca sa mai asteptam pana se definitiveaza situatia lichidatorului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime lichidator judiciar CristinaCraciun CristinaCraciun Buna ziua, Din cauza faptului ca nu mi s-a operat in cartea de munca vechimea de la o societate la care am muncit in perioada 2005-2006, am fost nevoita sa ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta lutadorin lutadorin Am o întrebare în legatură cu pierderea carţii de muncă! Întrucat, firma la care am lucrat s-a dizolvat,am fost la Arhiva Naţionala care ne-a ... (vezi toată discuția)
Arhiva fabricii suveica stefaniapetre stefaniapetre Buna ziua! Ma puteti ajuta cu mai multe informatii referitoare la arhiva fabricii Suveica?A reusit cineva sa obtina actele necesare pentru dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)