avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj bunuri personale (apartament), esalonare sulta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj bunuri personale (apartament), esalonare sulta

In urma procesului privind partajul apartamentului am castigat in instanta si am de platit suma de 30000 roni paratei . Am in intretinere doi copii minori , (incredintati prin ordin judecatoresc) , datorii la banci facute in timpul casatoriei (pe care le platesc eu , parata plecand in strainatate), va rog sa-mi specificati daca pot castiga in instanta dreptul de a plati aceasta suma din salariu pe termen mai lung , si in cat timp .Multumesc
Cel mai recent răspuns: nicolaetarcea , utilizator 07:36, 15 Septembrie 2015
Va recomand sa va adresati unui mediator prin intermediul caruia puteti incheia un acord de mediere care sa cuprinda esalonarea acestei datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua! Am si eu o intrebare daca stie cineva, pe internet nu am reusit sa ma lamuresc...Sulta este o creanta si astfel dreptul de a cere executarea se ... (vezi toată discuția)
Sulta - partaj apartament eu1984 eu1984 Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti , plata sultei , stabilite in urma unui partaj pentru un apartament , trebuie platita imediat de la inchieirea partajului , ... (vezi toată discuția)
Plata esalonata a sultei madalinaR10 madalinaR10 In urma unui proces de partaj pe apartament,trebuie sa platesc sulta 12.800lei. Am cerut la fond sa pot plati esalonat,deoarece am doi minori in intretinere ... (vezi toată discuția)