avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize functionare cabinet de recuperare medicala si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize functionare cabinet de recuperare medicala si kinetoterapie

Buna ziua,

doresc sa deschid un cabinet de recuperare medicala si kinetoterapie. Am infiintat un SRL cu CAEN specific.
pentru a funstiona am nevoie de avize de la diverse institutii si autorizatii. De unde pot afla ce avize imi sunt necesare pentru functionare?
Mi se pare firesc ca functie de activitatea pe care urmeaza sa o desfasoare un agent economic, sa poata consulta lista cu avizele necesare, conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca si sa se asigure ca respecta toate cerintele pentru o buna functionare.
Riscam sa ne trezim cu diversi factori de control care...inventaza pe loc diverse cerinte si deci abuzurile vor fi la ordinea zilei.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 12:02, 13 Septembrie 2015
În cazul dvs sunt necesare mai multe autorizații, în funcție de activitate, iar unele autorizații sunt specifice. Aveți link-uri mai jos care o să vă ajute:
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
În funcție de locație, mai pot fi necesare diverse alte autorizații (ex: PSI)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet kinetoterapie vasitih vasitih Ce autorizatii sunt necesare pentru deschiderea unui cabinet de kinetoterapie? (vezi toată discuția)
Cabinet de masaj intr-o clinica medicala Clacip84 Clacip84 Vreau sa deschid un cabinet de masaj intr-o clinica medicala, ce cod caen trebuie? Daca am cod caen 9604, e vreo problema? Îmi trebuie aviz de la DSP și de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pt firme noi cerica2007 cerica2007 Suntem o societate infiintata acum 2 ani de zile,dar nu a avut activitate nici macar o zi.Acum dorim sa incepem activitatea,respectiv o fabrica de confectii, ... (vezi toată discuția)