avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore suplimentare festive triplu plătite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore suplimentare festive triplu plătite

aceste ore suplimentare dacă sunt festive ,cel puțin la cfr sunt plătite triplu adică o data pt că sunt festive(adică se plătește dublu) și apoi în cazul în care sunt și suplimentare se mai plătesc încă o data ,știu că se plătesc ,dar întrebarea e cum se calculează sau dacă stie cineva legea care le reglementează ?
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 15:42, 23 Octombrie 2015
Nu stiu sa se fi schimbat ceva intre timp.
doar de anu ăsta primim ,până acuma nu primeam deci de schimbat sa schimbat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata ore sarbatori legale maria_2012 maria_2012 Buna seara. Care este diferenta intre orele suplimentare si cele \\"festive\\"? Efectuez serviciu de ture 12/24 , adica lucrez sambata, duminica si alte ... (vezi toată discuția)
se platesc sau nu, orele efectuate sambata, duminica? swamerra swamerra Decizia 1415/2009 a Curtii Constitutionale se refera si la orele efectuate in zilele nelucratoare sau, exclusiv la \"orele suplimentare\"?? art. 20 din ... (vezi toată discuția)
ore supimentare efectuate simbata si duminica dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Un salariat a efectuat in luna decembrie 8 ore suplimentare simbata si 8 ore de Craciun. In luna ianuarie, dupa ... (vezi toată discuția)