avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citirea actului de sesizare in lipsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citirea actului de sesizare in lipsa

au citit actul de sesizare in lipsa mea DAR au amanat cauza si au emis mandat de aducere pe numele meu,nu au acordat termen pt angajare avocat.....pot sa cer cumva ca sa anuleze citirea actului ca sa am sansa sa rezolv o impacare?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 18:40, 15 Septembrie 2015
Buna ziua!

Puteti sa va impacati si la mediator pana la ultimul termen.

Cu stima.
Incheierea unui acord de mediere constituie o cauza sui-generis care inlatura raspunderea penala, distincta de impacare.



Incheierea unui acord de mediere in conditiile Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator poate interveni in tot cursul procesului penal, pana la ramanerea definitiva a hotararii penale.



Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

 medierea, cauză de înlăturare a răspunderii penale distinctă de împăcarea partilor Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Ministerul Public a dat publicității vineri, 13 martie 2015, concluziile procurorului general al României în cauza nr. 533/1/2015 a ÎCCJ având ca obiect ... (vezi toată discuția)
Medierea incheie urmarirea penala? viliezwarez viliezwarez Buna ziua problema este astfel: Cineva a depus o plangere penala impotriva mea pt inselaciune pt un prejudiciu de 13500 euro si doresc sa stiu daca ma inteleg ... (vezi toată discuția)
Recurs furt - aplicarea legii mai favorabile, impacarea dumutaadrianred dumutaadrianred Buna, in cazul unui recurs, in cazul unui furt, unde a fost aplicat vechiul cod,la recurs ar trebui aplicata legea favorabila si posibilitatea de impacare? Un ... (vezi toată discuția)