avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata impozitului unui moped vandut de 5 ani
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata impozitului unui moped vandut de 5 ani

Buna ziua, vin cu o problema legata de plata impozitului unui moped, ce s-a vandut in urma cu 5-6 ani, dar functionarii primariei localitatii pe care a fost inmatriculat mopedul nu si-au facut treaba si inca este taxat la impozit chiar daca am depus toate actele pt radierea lui( talon, contractul de vanzare-cumparare si numarul de inmatriculare). Ce pot face in aceasta privinta, daca acum doi ani cand am intrebat la primarie de aceasta gresala, ei m-au intrebat unde sunt talonul si nr de inmatriculare, eu depunandu-le in aprox. 2-3 zile de la data vanzarii in 2009.
Cel mai recent răspuns: predator , utilizator 01:03, 15 Septembrie 2015
predator a scris:

chiar daca am depus toate actele pt radierea lui( talon, contractul de vanzare-cumparare si numarul de inmatriculare).

1-Pentru radiere bun mobil la adiministratia fiscala nu se depune talonul care se preda cumparatorului
2-Detineti dovada inregistrarii cererii de radiere bun mobil de la administratia fiscala,depusa la momentul depunerii cererii radiere si a contractului de vanzare-cumparare ?
3-Daca detineti documentul de depunere cerere radiere bun mobil,contactati directorul administratiei financiare sa verifice baza proprie de date

Nu am niciun fel de act care atesta radierea, am doar contractul de vanzare-cumparare, la depunerea talonului mai bine spus Certificatului de inregistrare si a numarului( nu este talon de la politie cum sunt cele de la moto/autovehicule, a fost inmatriculat doar pe primarie) , mi s-a spus ca nu mai este nevoie de altceva, problema este ca nici ei nu stiu ce au facut cu ele si nu stiu cum sa fac sa il sterg de la plata impozitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta cu toate actele baciuiulian baciuiulian Buna ziua, Acum 1 an am vandut unei persoane un [b]WV Polo AVARIAT[/b] cu toate actele (talon si cartea masinii). Dansula spus ca repara masina, o pune pe ... (vezi toată discuția)
Procedura radiere auto mostenit la primarie Mihaltan Andrei Mihaltan Andrei Buna ziua, Care este procedura de radiere a unui autoturism mostenit de la Primarie? Masina a fost inmatriculata in judetul X, luata in evidenta la ... (vezi toată discuția)