avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... despagubire cu act la notar?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

despagubire cu act la notar?

Buna dimineata,

As dori sa scap de tot consumul nervos legat de un accident auto. Daca cealalta parte implicata nu este multumita de suma primita de la asigurari si ii mai dau eu ceva bani e necesar sa fac un act la notar sau doar intre noi? Vreau sa elimin posibilitatea ca va continua cu pretentiile sau amenintarile de dare in judecata. Cun ma pot "acoperi" cel mai bine? Cum ar trebui sa sune declaratia?
Cel mai recent răspuns: noemi80 , utilizator 10:06, 22 Iulie 2009
sa aveti rabdare cu el dar sa nu ii dati nici un ban.
Eu v-as sugera sa incercati sa il faceti sa inteleaga ca nu mai aveti nimic sa ii dati si ca o sa va adresati organelor de politie la 112, de vreme ce art 194 cod penal incrimineaza santajul. Poate il veti speria putin mai mult. De asemenea ati putea incerca sa ii inregistrati cererile pe telefonul mobil si sa le aratati politistilor. Asemenea inregistrari nu vor fi acceptate in instanta dar macar vor oferi indicii temeinice si poate il sperie.
Va multumesc din inima pt raspuns
deci el nu mai poate sami faca nimic?De vreme ce am de la notar hartia
Multumesc pt raspuns
noemi80 a scris:

Buna!Si ce pot face eu daca la un accident in care eu am fost vinovata,mam impacat cu partea vatamata,am fost cu el la notar a semnat cum ca nu mai are niic o pretentie fata de mine,dar el ma suna si acum aproape zi de zi ,ba ca el ia injectii,ba ca il doare piciorul?
desigur nu sunt adevarate afirmatiile lor deoarece nu a avut niic o zgarietura in urma accidentului.Dar el mai incearcasa profite in urma acestui accident .

Daca aveti declaratie notariala de la persoana vatamata prin care spune ca nu mai are nici un fel de pretentii trecute , prezente sau viitoare de la dvs , totul este in regula!
Puteti sa ii spuneti elegant ca dvs l-ati despagubit pentru necazurile provocate in urma accidentului. Nu sunteti nici bona , nici asistenta medicala ca sa aveti grija de el pana la batranete!
B-)
Da multumesc de raspuns
Exact asa iam spus si ,i-am mai zis ca daca ma mai deranjeaza il dau la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impacarea in urma unui accident de circulatie b0gdan19 b0gdan19 Buna seara. Numele meu este Bogdan si pe data de 30 ian 2010 am provocat un accident de circulatie si nu aveam rca, in urma careia automobilul de pe banda ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare corporala Blaster Blaster Buna ziua.In luna iulie am provocat un accident rutier in urma caruia pasagerul din dreapta masinii pe care am lovito s-a ars pe maini cu praful de la airbag ( ... (vezi toată discuția)
Despre actul notarial intocmit in cazul unui accident blackang3l24 blackang3l24 dupa ce am avut un incident neplacut cu o masina din care a fost o persoana vatamata, m`am inteles cu victima la o suma de bani si am intocmit un act notarial ... (vezi toată discuția)