avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Licitatie parcare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Licitatie parcare auto

Buna seara,as vrea sa licitez pt un loc de parcare auto dar nu cunosc noua lege aparuta recent.Din cite stiu daca ai un loc de parcare este valabil toata ziua si noaptea pe parcursul contractului.Am auzit ca acum este valabil dupa ora 16-07 dimineata.Este adevarat?Va rog daca se poate sa ma ajutati.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: giorgio24 , utilizator 19:08, 16 Septembrie 2015
Fiecare autoritate publica locala =primarie hotaraste prin HCLM eventualul program orar in care parcarea desi concesionata,poate fi utilizata si de catre terti
Dvs doriti sa "licitati "sau sa oncesionati spatiu de parcare ?
Daca participati la licitatie publica si deveniti adjudecatar,inseamna ca deveniti proprietarul locului de parcare
Este diferenta semnificativa intre licitatie si concesionare loc de parcare
Buna ziua,da particip la licitatie publica dar am inteles ca este valabil pe 1 an.Multumesc pt raspuns>O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am un loc de parcare pentru persoane cu handicap ... Alex.Patru Alex.Patru Buna ziua ! Am un loc de parcare pentru persoane cu handicap in Slatina Jud. Olt. As dori sa stiu daca exista un interval orar in care pe acel loc poate parca ... (vezi toată discuția)
Adjudecare desfiintata Lucc Lucc X cumpara la licitatie publica o casa la al doilea termen,dar pretul urca putin peste suma evaluata de catre evaluator.(mai convenabil era sa-l fi luat direct ... (vezi toată discuția)
Loc parcare persoane cu dizabilitati vitan_diana vitan_diana Am obținut un loc de parcare in preajma domiciliului, marcat corespunzător, alaturi de o legitimație de indică faptul că locul cu numărul îmi aparțin. ... (vezi toată discuția)