avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani virati intr-un cont gresit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani virati intr-un cont gresit

Buna ziua,

Am virat o suma de bani in China intr-un cont gresit. Numele beneficiarului a fost trecut corect.
Cum pot sa recuperez acesti bani?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 14:18, 15 Septembrie 2015
Mergeti de urgenta la unitatea unde ati virat banii si cereti stornarea banilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virament bancar intr-un cont gresit annabela annabela O suma de bani cu titlu a fost virata cu titlu de plata de catre un SRL intr-un cont gresit....s-a gresit ultima cifra a contului. E vorba de o suma foarte ... (vezi toată discuția)
Temei legal pentru plata facturi storno melyse01 melyse01 Buna ziua. Am facut niste plati in baza unor facturi storno. Ma puteti ajuta cu o prevedere legala in acest sens? Multumesc. (vezi toată discuția)
Onorariu expertiza AdrianaDumitru AdrianaDumitru Am fost desemnata ca expert intr-un dosar la TMB. Am depus raportul de expertiza fara a verifica daca onorariul expert a fost achitat in contul corect pentru ... (vezi toată discuția)