avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

exista 2 parti intr-un dosar , una dintre parti primeste zestre inainte de colectivizare un teren pentru care i se emite titlu de proprietate Parintii partilor decedeaza dupa revolutie in urma lor raman mai multe terenuri La iesirea din indiviziune se ia in calcul si terenul primit ca zestre? dar in cazul de partaj succesoral? mentionez ca pe titlul de proprietate al parintilor figureaza ca mostenitori cele doua parti din dosar(copiii)
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 15:19, 16 Septembrie 2015
Titlul de proprietate include si acest teren primit ca zestre ?
nu este inclus si acest teren
:rtfm:Interventie moderator.
Am rugamintea sa continuati discutia aici si sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema ( pct,3.3 din Regulament).
In situatia in care mai aveti nelamuriri/ intrebari suplimentare legate de acest subiect, aveti posibilitatea sa continuati discutia folosind optiunea " raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
lilianna81 a scris:

In ce conditii poate fi atacat un titlu de proprietate?

gerberga a scris:

Cand a fost emis acest titlu ?

lilianna81 a scris:

titlul a fost emis in 1991

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 316 alin (1)- ce inseamna declinarea competentei ? lazarescupaul lazarescupaul am primit o hotarire artt 316 alin.1 ce inseamna declinarea competentei (vezi toată discuția)
Teren cumparat cu " chitanta de mana"- refuz perfectare contract sterietoma sterietoma in 1993 am vindut vu chtanta de mina un teren intravilan si de atunci pina in prezent cumparatorul refuza sa-si faca actul de vinzare -cumparare. pot sa ii ... (vezi toată discuția)
conducere cu numere rosii expirate-anulare permis conducere? neamtumircea12 neamtumircea12 Am fost identificat in trafic cu numere expirate la autoturism cu o zi fata de data de pe dovadi si aceasta datorita faptului ca de la cumparator am primit si ... (vezi toată discuția)