avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Asigurare ramasa pe fostul proprietar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Asigurare ramasa pe fostul proprietar

Buna ziua,
Am o mica problema, am avut accident cu o motocicleta acuma 1 luna, am fost lovit de cineva cu masina, vinovat ii cel cu masina, o venit cei de la asigurari sa faca poze (Astra Asigurari), am dus motorul la un servis pentru un cost a pieselor afectate, dar problema ii ca bani se dau doar propietarului in acte, eu motorul nu l-am transcris pe mine (l-am cumpărat de la un prieten bun), el ii plecat in Germania, nu prea are drum prea curând in România, ce hartie pot face sa primesc eu bani?
Astept un raspuns, mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters368953 , utilizator 20:09, 16 Septembrie 2015
Solicitati proprietarului de drept al motocicletei sa incheie procura in favoarea dv
ynocentta a scris:

Solicitati proprietarului de drept al motocicletei sa incheie procura in favoarea dv

Nu se poate face cumva fara apostila, ca stiu ca aia durează mult timp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna motocicleta bOGdANmXm bOGdANmXm Buna ziua,am cateva nelamuriri si as dori daca se poate sa ma ajutati. Am fost implicat intrun accident moto-masina ,vinovatul fiind soferul masini.Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Termen de plata asigurator pentru daune materiale lucian_g lucian_g Buna ziua, As dori ceva lamuriri in urmatoarea problema: - am suferit un accident auto in urma cu 3 luni - eu fiind partea vatamata: ma deplasam ... (vezi toată discuția)
Refuz de plata indemnizatie rca bestemailbox bestemailbox Pe scurt : In urma unui accident auto, m-am prezentat la societatea de asigurari in vederea intocmirii dosarului de dauna. Dosarul s-a deschis, au fost facute ... (vezi toată discuția)