avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Amenda garda de mediu
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Amenda garda de mediu

Buna seara.
Am un ii pe dezmembrari auto,mi-a iesit autozatia de mediu si pe data de 3 octombrie imi expira cele 90 de zile in care ar fi trebuit sa merg la politia furturi auto sa iau si de acolo nu stiu ce autorizatie dupa care sa merg la RAR sa depun toate actele pentru autorizare RAR,am depus actele la politia furturi auto in data de 10.09.2015 dar nu stie nimeni exact cit dureaza procedura de la politia furturi auto,acum problema mea este daca sunt pretabil la amenda din partea garzii de mediu datorita aminarii cu politia furturi auto,pentru ce as putea fi amendat si cat ar fi amenda,?
Va multumesc anticipat pentru raspuns(-uri).
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2015
basarabionut, utilizator
Cel mai recent răspuns: basarabionut , utilizator 13:31, 17 Septembrie 2015
Daca nu desfasurati activitatea pana la obtinerea autorizatiilor nu riscati nicio amenda. In caz contrar, valoarea amenzii depinde de articolul unde va incadreaza. Cea mai mare amenda este cuprinsa intre 50.000 si 100.000 pentru nerespeectarea prevederilor autorizatie de mediu.
Faza este ca eu am autorizatia de functionare din februarie 2015,dar legal pina nu am toate autorizatiile la mina nu trebuie sa functionez,nu?deci eu practic nu pot functiona,momentan sunt in amenajari spatii depozitare piese..etc etc...deci daca cei de la garda de mediu vin in control nu ma pot amenad doar ca nu am autorizatia de la furturi auto si implicit de la RAR?
Ca nu mie frica de nimeni decit de mediu,deocamdata.
Va multumesc.
Cele trei autorizatii (mediu, politie, RAR) se obtin in ordine. Dvs. detineti dovada ca ati depus cerere la politie pt. emiterea avizului. Mai departe nu e problema dvs. ca nu ati primit inca avizul. Asta atat timp cat nu dezmembrati masini.
Va multumesc pentru raspunsurile prompte si la obiect.
Sa aveti o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare i.i. dezmembrari auto basarabionut basarabionut Buna ziua. Detin un i.i. dezmembrari auto,cu autorizatiile aferente,R.A.R.MEDIU,POLITIA FURTURI AUTO...etc etc,vreau sa va spun ca in momentul de fata ne ... (vezi toată discuția)
Reguli aplicabile societatilor de dezmembrari auto adgada_da adgada_da In ce acte normative pot gasi regulile aplicabile societatilor de dezmembrari auto? Care ar fi regulile / normele ce trebuie indeplinite la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am avut avut o masina avariata si am decis sa o radiez. ... Dbr89 Dbr89 Buna ziua, Am avut avut o masina avariata si am decis sa o radiez. Am vorbit cu o persoana care se ocupa de preluarea masinilor avariate si eliberarea unui ... (vezi toată discuția)