avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testamentul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testamentul

buna ziua

Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine ca nu mai inteleg nimic. Momentan am grija de o batranica, care nu mai are pe nimeni ( copii sau sot) si s-a decis sa-mi lase mie apartamentul si toate celelalte bunuri, dar problema este ca mai are un frate care nu se intereseaza de ea, daca imi face testament acesta se poate ataca de catre fratele dansei?eu as fi dorit sa fac si contract de vanzare cumparare, dar dureaza foarte mult raspunsul de la autoritate tutelara, iar dansa are orele numarate. Sunt in siguranta cu acest testament??Va rog mult sa-mi raspundeti si mie, Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 17:30, 15 Iulie 2009
andreea georgiana a scris:

noi avem de la IML si un certificat medico-legal

Pentru ce a fost scos acel certificat medico-legal? Si care este continutul sau?
Daca rezulta clar ca batrana are discernamant....nu o sa fie nici o problema, iar testamentul incheiat este perfect legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare testament niculaucarmen niculaucarmen o femeie in varsta de 83 ani a lasat mostenire, prin testament, toate bunurile, femeii de serviciu, fara ca familia acesteia sa stii. Acest testament a fost ... (vezi toată discuția)
Testament legalizat para24 para24 Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns daca se poate. Este vorba de o matusa (sora cu bunica mea) care nu are copii si numai o nepoata dupa frati (mama ... (vezi toată discuția)
Ajutor! cine poate ataca testamentul? f3g4zuzu f3g4zuzu Ajutati-ma va rog in urmatoarea problema: O batrana vaduva, fara copii are in proprietate o casa formata din demisol, et 1 si mansarda. Singurele rude ale ei ... (vezi toată discuția)